header-headset

Service & support

Implementatie

Bumicom verzorgt al tientallen jaren voice logging, quality monitoring, screen recording, spraakanalyse en tekst analyse oplossingen aan vele organisaties binnen diverse branches. De kennis en ervaring van Bumicom maken het mogelijk om uw organisatie te voorzien van een geruisloze implementatie van recording, voice logging, quality monitoring en interaction analytics oplossingen van Bumicom.

Implementatie bij Bumicom

De implementatie van uw communicatie systeem kan plaatsvinden bij u op locatie, remote of in het datacenter van Bumicom. Wij dragen zorg voor een betrouwbare installatie, overdracht en training zodat uw organisatie alle hulp en ondersteuning krijgt waar dit nodig is. Bumicom werkt met een implementatieteam. Dit team ondersteunt u en uw organisatie onder andere met de volgende implementatiediensten:

Bumicom zorgt voor vlotte afhandeling van projecten. Dit begint met duidelijke communicatie en een uitstekende planning. Overigens draagt onze project aanpak, waarin een gedegen voorbereiding en uitvoering gegarandeerd zijn, ook bij aan de soepel lopende projecten en mooie resultaten.

Wilt u met een medewerker van Bumicom spreken over de implementatie van onze communicatie oplossingen? Of bent u benieuwd welke communicatie oplossingen Bumicom biedt en wat deze voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.