Bumicom_solutions_for_all_branches

Service & support

Openbare Orde & Veiligheid

Bumicom levert diverse oplossingen voor de openbare orde & veiligheidsinstanties. Deze instanties maken voornamelijk gebruik van voice logging systemen. Deze worden door de organisaties ingezet voor de registratie en analyse van telefoon- en radiocommunicatie uit oogpunt van beveiliging en incidentreconstructie. De directe beschikbaarheid van de opgenomen gesprekken op de werkplek, de last call functionaliteit, kan van levensbelang zijn bij de afhandeling van noodoproepen. De vastgelegde gesprekken en gespreksdata kunnen vervolgens gebruikt worden ter reconstructie en evaluatie van incidenten en calamiteiten.

Betrouwbaar voice logging systeem

Een betrouwbaar voice logging systeem is van essentiëel belang in een mission critical omgeving zoals in meldmakers van openbare orde en veiligheidsinstanties. Onze betrouwbare voice logging oplossing Storavox integreert met alle bekende ACD, PABX, arbitrage, dispatch en radiocommunicatieplatformen voor de opname van radiocommunicatie, telefoongesprekken, beeldschermhandelingen en gerelateerde informatie. Voor een zeer hoge beschikbaarheid zijn meerdere redundantieconcepten beschikbaar.

Ten behoeve van de betrouwbaarheid en beveiliging van de gespreksdata zijn er uitgebreide beveiligingsmaatregelen getroffen voor toegang. Opnames worden versleuteld opgeslagen en voorzien van fingerprints voor ter voorkoming van manipulatie. Speciale functies zoals het vier-ogen principe en speciale afspeel applicaties zijn beschikbaar.

Voice logging functionaliteiten voor OOV

De voice logging oplossingen van Bumicom zijn toegespits op gebruik in mission crital omgevingen zoals meldkamers van brandweer, politie en ambulancediensten en voorzien van gebruiksvriendelijke zoek- en afspeelfunctionaliteiten. Deze functionaliteiten garanderen uw organisatie snelle en volledige reconstructie en analyse van de opgenomen communicatie. Met de geïntegreerde last call functionaliteit kunnen de laatste gesprekken per direct worden teruggeluisterd. De integratie met bestaande IT- en storage infrastructuur (NAS/SAN) voorkomt hoge investeringen. 

Heeft u interesse in de voice logging oplossingen van Bumicom en bent u benieuwd wat Bumicom voor u kan betekenen? Neem direct contact op. We bespreken graag de vele oplossingen Bumicom kan bieden.