header-phone

Service & support

Certificeringen

Bumicom is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. ISO/IEC 27001 maakt deel uit van de ISO 27000-serie. Alle normen uit deze gehele serie zijn opgesteld ter ondersteuning van het beheren van de beveiliging van informatie.

ISO/IEC 27001 certificering

Bumicom is ISO/IEC 27001 gecertificeerd en dat houdt in dat wij voldoen aan de strenge normeringseisen op het gebied van informatiebeveiliging. ISO 27001 is een internationale norm die van toepassing is op alle typen organisaties. Daarnaast is de ISO 27001 certificering een belangrijke standaard voor informatiebeveiliging, gericht op het procesmatig inrichten van beveiligingsmaatregelen.

Information Security Management System (ISMS)

De ISO 27001 standaard specificeert eisen voor het ontwerpen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Deze eisen zijn opgesteld in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor organisaties.

ISMS is een systematisch beheer en systematische aanpak van het beveiligen van de belangrijke bedrijfsinformatie. In dit beheer en deze aanpak staan de behoeften van mensen, processen en IT-systemen vanuit de organisatie voorop. Bumicom hanteert een beleid waarin de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie centraal staan.

Wilt u meer informatie over de vele communicatie oplossingen van Bumicom? Of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct contact op. Wij staan u graag te woord.