Bumicom_solutions_for_all_branches

Service & support

Veiligheidsinstanties

Voor veiligheidsinstanties is voice logging een onmisbaar onderdeel van de missie-kritische communicatie infrastructuur waar zij gebruik van maken om hun taak uit te voeren. Veiligheidsinstanties hebben de taak om incidenten en calamiteiten veilig en efficiënt af te handelen en hierbij de juiste eenheden aan te sturen. Het verzorgen van veilige en efficiënte afhandeling van calamiteiten, het prioriteren van incidenten en het aansturen van de eenheden vergt de juiste mensen en middelen. De communicatiesystemen van Bumicom maken het mogelijk voor veiligheidsinstanties om hun werk nóg beter uit te kunnen voeren. Met name onze voice logging systemen en de mogelijkheden die we hierin kunnen bieden, vormen een grote meerwaarde voor veiligheidsinstanties.

Last call repeat

De voice logging systemen van Bumicom beschikken over een last call repeat functie. Dit houdt in dat organisaties de laatste opname gemakkelijk en snel kunnen terughalen en zo nodig actie kunnen ondernemen. De directe beschikbaarheid van de opgenomen gesprekken op de werkplek, de last call repeat functie, kan van levensbelang zijn bij de afhandeling van noodoproepen en gevaarlijke situaties. De vastgelegde gesprekken en gespreksdata dienen tevens ter reconstructie, analyse en evaluatie van calamiteiten en incidenten.

De betrouwbare voice logging oplossingen van Bumicom kunnen geïntegreerd worden met alle bekende platformen. Denk hierbij aan integraties met ACD, PABX, intercom, marifonie, dispatch en radioplatformen. Ze dragen zorg voor de opname van radiocommunicatie, telefoongesprekken, beeldschermhandelingen en gerelateerde informatie.

Beveiliging van uw voice logging systeem

De opnames worden voorzien van SHA-2 fingerprints voor authenticatie en versleuteld ter voorkoming van manipulatie. De toegang tot opnames is streng beveiligd. De zoek- en afspeelfunctionaliteit garandeert snelle en volledige reconstructie en analyse van communicatie. Met de geïntegreerde last call functionaliteit kunnen de laatste gesprekken per direct worden teruggeluisterd. De integratie met bestaande IT- en storage infrastructuur (NAS/SAN) voorkomt hoge investeringen.

Voor een zeer hoge beschikbaarheid zijn meerdere redundantieconcepten beschikbaar.

Wilt u meer informatie over de communicatieoplossingen die Bumicom biedt voor veiligheidsinstanties? Neem direct contact met ons op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn en hoe we u de best mogelijke oplossing kunnen bieden.