header-phone

Service & support

Bumicom is leverancier van voice logging, quality monitoring en interaction analytics spraak- en tekstanalyse

Bumicom is opgericht in 1979. Al tientallen jaren leveren wij innovatieve oplossingen voor voice logging, quality monitoring en interaction analytics spraak- en tekstanalyse. Door ruime kennis en ervaring is Bumicom de expert in de branche en door onze constante innovaties lopen wij voorop. Door voortdurend te innoveren, kan Bumicom het voor haar opdrachtgevers mogelijk maken om gebruik te maken van communicatie oplossingen die veiligheid, compliance, klanttevredenheid en efficiëntie vergroten.

Het Bumicom team bestaat uit ambitieuze, bekwame en toegewijde medewerkers die te allen tijde voor onze opdrachtgevers klaar staan. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle gebieden van recording, Quality Monitoring en Interaction Analytics en hebben zeer ruime ervaring in alle branches waarin Bumicom actief is.

Wilt u meer informatie over Bumicom en over de communicatieoplossingen die Bumicom uw organisatie kan bieden? Neem direct contact met ons op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn en hoe we u de best mogelijke oplossing kunnen bieden.