voice_logging

Service & support

TETRA Recorder

TETRA Recorder - Spraak en data recording voor TETRA radiocommunicatie

TETRA Recording met Bumicom TETRA Voice Logging voor de registratie van spraak- en datacommunicatie

Het TETRA Recorder systeem van Bumicom is speciaal ontwikkeld voor recording van TETRA radiocommunicatie. TETRA wordt vaak toegepast in mission critical omgevingen waar voice logging en datarecording een vereiste is. De TETRA Recorder van Bumicom is een voice en data logger die speciaal ontwikkeld voor de recording van mission critical radiocommunicatie zoals TETRA. 

TETRA Recording met Bumicom voice logging software

Storavox of FlexREC TETRA recorder archiveert spraak en data communicatie 

Storavox wordt toegepast in TETRA netwerken voor de recording van spraak- en datacommunicatie. Voor grote netwerken heeeft Bumicom de FlexREC TETRA recorder ontwikkeld. FlexREC is toegespitst op nationale radiocommunicatie netwerken zoals een landelijk dekkend TETRA netwerk. Uiteraard bieden beide TETRA recording systeem oplossingen mogelijkheden voor redanduncy en andere technieken die vereist worden in mission critical omgevingen.

Meer informatie over TETRA radiocommunicatie recording

Hebt u interesse in TETRA recording systeem en bent u benieuwd naar de recording oplossingen van Bumicom? Neem contact op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn en hoe we u de best mogelijke oplossing kunnen bieden.