header_keyboard

Service & support

Vervangende systemen

Het team van support specialisten van Bumicom staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor uw organisatie. U kunt te allen tijde rekenen op persoonlijke aandacht en uitstekende service van Bumicom. Wat er ook aan de hand is met uw recording, quality monitoring of interaction analytics systeem, Bumicom is in staat om uw organisatie op korte termijn van de gewenste oplossing te voorzien.

Tijdelijke & vervangende systemen (huursystemen, recording only)

Wanneer het probleem rondom uw systeem zeer complex of urgent is, behoren tijdelijke (huur)systemen en zelfs vervangende systemen tot de mogelijkheden bij Bumicom. Het kan dus voorkomen dat er door onverwachte omstandigheden per direct een vervangend of tijdelijke spraakanalyse oplossing geïmplementeerd dient te worden. Bumicom gaat bij het oplossen van de situatie altijd adequaat, efficiënt en oplossingsgericht te werk. Zo kunnen wij garanderen dat wij op korte termijn uw zorgen kunnen wegnemen en de medewerkers binnen uw organisatie de werkzaamheden kan voortzetten zoals ze gewend zijn.

Wilt u meer informatie, een kennismakingsgesprek of een vrijblijvend voorstel aanvragen? Of wilt u direct met een medewerker van Bumicom spreken over vervangende of tijdelijke systemen? Neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.