voice_logging

Service & support

Mitel call recording

Mitel call recording

Storavox MiVoice call recorder 

Mitel Call recording systreem van Bumicom om alle inkomende, uitgaande en interne telefoongesprekken op te nemen. De ideale recording oplossing wordt ingezet bij overheidsinstellingen, financiele instellingen, kcc's van gemeenten en organisaties met een inhouse contact center. De opgenomen telefoongesprekken worden voor verschillende doelen opgenomen waaronder ook quality monitoring

Mitel Secure Recording Connector

Storavox SRC call recording

De Storavox call recording methode voor Mitel maakt gebruik van de Mitel Secure Recording Connector (Mitel Border Gateway, MBG) waarmee centrale opname van Mitel telefoontoestellen wordt gerealiseerd. De Storavox registreert de gesprekken uit oogpunt van de gebruiker/agent; inkomende, uitgaande en interne gesprekken worden gelogd. De Storavox registreert dit op basis van de Mitel toestelnummers zodat ook Mitel ACD agents en hot desking wordt ondersteund.

Welke meta is beschikbaar met de Mitel call recording?

Metadata om te filteren en te zoeken

Bij de Mitel call recoridng oplossing worden de gespreksopnames voorzien van de benodigde metadata voor filtering:

  • Datum
  • Tijd
  • Gespreksduur
  • Toestelnummer (DN = medewerker bij hot desking)
  • CLI (nummer van de beller, mits meegezonden)
  • DDI (gekozen nummer)
  • Gespreksrichting (inkomend, uitgaand of intern)
  • Mitel Global Call ID

Opnemen en archiveren van telefoongesprekken

Telefoongesprekken opnemen en veilig opslaan

Storavox Mitel call recording verzorgt de opname van telefoongesprekken. De opnames worden versleuteld opgeslagen (AES 256 bit encryptie) in het call recording archief en voorzien van een fingerprint (SHA-2) ter voorkoming van misbruik of manipulatie. Export (ook in bulk) van opname bestanden in open formaat (.wav of .mp3) is mogelijk. Bijvoorbeeld om Storavox te gebruiken in combinatie met spraakanalyse.

De opgenomen telefoongesprekken worden gecomprimeerd opgeslagen (compressie van G.711 64 kbit/s naar MS-GSM 13,3 kbits/s).

Welke Mitel call recording installatie mogelijkheden zijn er?

Het is mogelijk om de Storavox Mitel call recording oplossing op locatie (on-premise) te installeren op een (virtuele) server van u, van uw systeemleverancier of Bumicom of in een extern datacenter. Er zijn verschillende mogelijkheden, ook als koop of als dienst (SaaS). We stemmen de mogelijkheden graag met u af.

Meer weten over Storavox Mitel call recording?

Hebt u interesse in de Storavox Mitel call recording software en bent u benieuwd naar de recorder oplossing van Bumicom? Neem contact op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn en hoe we u de best mogelijke oplossing voor uw call recording uitdaging kunnen bieden.