cloud-recorder-archiving-replay-quality-monitoring-voor-univerge-blue-connect

Service & support

Troubleshooting

De serviceafdeling van Bumicom bestaat uit een team van ervaren engineers. De engineers van onze serviceafdeling beschikken over ruime kennis en ervaring van de communiatie oplossingen van Bumicom. Zij voeren service en onderhoud uit aan de recording, quality monitoring of interaction analytics systemen.

Troubleshooting bij Bumicom

Ook voor het oplossen van onverwachte problemen staat het Bumicom team voor u paraat. Mochten er onverwacht problemen ontstaan bij een systeem of platform, dan zal Bumicom deze voor u oplossen. We zullen een zoektocht naar de oorzaak van het probleem starten om vervolgens het probleem op te lossen en uw communicatie systeem weer volledig operationeel maken.

Afhankelijk van de situatie kunnen de engineers van Bumicom de troubleshooting werkzaamheden uit op afstand of bij u op locatie uitvoeren. Onze engineers beschikken over de juiste kennis en expertise om remote en op locatie de benodigde service te leveren om eventuele problemen snel en adequaat op te lossen.

24/7 support

Het service team van Bumicom staat dagelijks klaar voor al onze opdrachtgevers. Zij zijn natuurlijk bereikbaar binnen kantoortijden maar ook daarbuiten. Bumicom verleent haar opdrachtgevers uitstekende service, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Daar waar de door ons geleverde oplossingen voor bedrijven en organisaties onmisbaar zijn.

Wilt u meer informatie over troubleshooting en de oplossingsgerichtheid van Bumicom? Of bent u benieuwd wat de communicatie oplossingen van Bumicom voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct contact op. We bespreken graag hoe we u van dienst kunnen zijn.