cloud-recorder-archiving-replay-quality-monitoring-voor-univerge-blue-connect

Service & support

Trainingen

Bumicom voorziet uw organisatie van op maat gemaakte communicatie oplossingen op het gebied van recording, quality monitoring en interaction analytics. Nadat Bumicom deze oplossingen binnen uw organisatie geïmplementeerd heeft, is het belangrijk dat de betrokken medewerkers leren hoe zij met de desbetreffende communicatie oplossing om dienen te gaan. Om deze reden geeft Bumicom trainingen waarin wij u en uw medewerkers leren omgaan met het desbetreffende systeem.

Bumicom trainingen

Wanneer u een training heeft aangevraagd bij Bumicom, worden de trainingen en de vormgeving daarvan voor de medewerkers van uw organisatie in overleg met u afgestemd. Bumicom kan trainingen geven voor een individuele gebruiker maar het is ook mogelijk om een training te organiseren voor een groep van gebruikers. Het maakt hierbij voor de training niet uit of deze groep gebruikers verschillende rollen hebben. Bumicom biedt de volgende trainingen:

  • Trainingen voor functioneel beheer
  • Gebruikerstrainingen
  • Technische trainingen
  • Trainingen voor analisten

Bumicom workshops

Naast bovenstaande trainingen organiseert Bumicom ook workshops. Deze workshops organiseren wij met als doel om uw organisatie en uw medewerkers kennis te laten maken met recording, quality monitoring en interaction analytics systemen van Bumicom en de mogelijkheden van deze systemen.

Wilt u meer informatie over Bumicom, een kennismakingsgesprek of een vrijblijvend voorstel aanvragen? Of wilt u direct een training of workshop bij Bumicom aanvragen voor uw organisatie? Neem direct contact op. We bespreken graag hoe we u van dienst kunnen zijn.