header-headset

Service & support

Systeemonderhoud

Systemen dienen periodiek onderhouden te worden om optimaal te functioneren. De engineers van Bumicom voeren het systeemonderhoud voor uw systemen uit conform de technische service overeenkomst die uw organisatie overeengekomen is met Bumicom.

Hoe verloopt het systeemonderhoud?

Het onderhoud van uw systemen zal nooit plotseling plaatsvinden. Bumicom stelt uw organisatie voorafgaand aan het systeemonderhoud op de hoogte. Onze planningsmedewerkers plannen, in overleg met u, het systeemonderhoud in. Tijdens het systeemonderhoud werken onze engineers conform een checklist. Deze checklist bevat alle vitale componenten die gecontroleerd dienen te worden om de goede werking in de toekomst te waarborgen.

Afhankelijk van het type de voice logging, quality monitoring en/of interaction analytics oplossing zal het onderhoud op locatie of remote worden uitgevoerd.

Systeemonderhoud werkzaamheden

De werkzaamheden rondom het systeemonderhoud verschillen per oplossing en per systeem. Voor het systeemonderhoud van een software only oplossing worden onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Systeem log raadplegen
  • Versie beheer met indien nodig de installatie van patches, updates en/of upgrades eventuele updates en/of upgrades
  • Eventuele overige werkzaamheden met betrekking tot de maatwerk oplossing

Server uitvoering

Indien er sprake is van een server uitvoering worden, naast de bovenstaande werkzaamheden rondom het systeemonderhoud van de software, de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Systeem hardware stofvrij maken
  • Filter reinigen en/of vervangen
  • Eventuele overige werkzaamheden met betrekking tot de maatwerk oplossing

Wilt u direct met een medewerker van Bumicom spreken over systeemonderhoud? Of bent u benieuwd naar de vele communicatie oplossingen van Bumicom en wat deze voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.