voice_logging

Service & support

Video recording

 H.264 video recording systeem

Video recording betreft de opname van videosignalen welke voor diverse doeleinden kunnen worden ingezet door organisaties. De signalen van de video opnamen vindt rechtstreeks plaats vanuit videocamera’s (bijvoorbeeld CCTV), video servers, conference systemen en Unified Communications platforms. Organisaties hebben de mogelijkheid om de video opnames onder andere te gebruiken voor het reconstrueren van incidenten en het vastleggen van videobeelden ten behoeve van compliance. Denk bij opnames vanuit compliance oogpunt bijvoorbeeld aan de opname van adviesgesprekken op afstand.

Ten behoeve van de volledigheid van opnames is het mogelijk om de video recording opnames af te spelen in combinatie met andere opnamevormen. Zo kunnen de video recordings onder andere synchroon afgespeeld worden met opnames van telefoongesprekken, radiogesprekken, ambient audio en beeldscherm opnames.

Storavox H.264 recording systeem

H.262 streams opnemen

Met de Storavox video recording oplossingen van Bumicom is opname van H.264 streams mogelijk. De Bumicom video recording oplossing biedt de opname van H.264 streams vanuit videocamera’s (CCTV), video servers, conferentiesystemen of een Unified Communications platform.

Aansturing van H.264 recording

De aansturing van H.264 video streams kan op meerdere manieren plaatsvinden:

  • Aansturing op basis van het aangeboden videosignaal
  • Continue aansturing van de H.264 streams
  • Aansturing in combinatie met het op te nemen spraaksignaal (bijv. telefoongesprek)
  • Aansturing op basis van een vooraf instelbaar tijdschema
  • Aansturing door middel van een externe trigger (spraaksignaal, CTI event, applicatie)

Uit het oogpunt van privacy of de PCI-DSS norm kan er voor worden gekozen om de video recording te pauzeren of te stoppen wanneer de situatie erom vraagt.

Heeft u interesse in video recording en bent u benieuwd naar de oplossingen die Bumicom uw organisatie kan bieden? Of wilt u meer informatie over de recording van H.264 streams en de aansturing daarvan? Neem contact op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn.