voice_logging

Service & support

MCPTT Recording

MCPTT recording Mission Critical Push-to-Talk recording

Mission Critical Push-to-Talk (MCPTT) recording oplossing

Met MCPTT recording (Mission Critical Push-to-Talk recording) communiceert u razendsnel via spraak en chat. Het is bij MCPTT recording tevens mogelijk om audio, foto of video informatie delen. MCPTT recording biedt de oplossing bij gecoördineerde groepsacties waarbij real time spraak communicatie en snel hoogwaardige informatie uitwisselen – zoals bijvoorbeeld de locaties van uw medewerkers – essentieel is.

Wat is Mission Critical Push-to-Talk (MCPTT)?

Informatie over Mission Critical Push-To-Talk en MCPTT recording

Met Mission Critical Push-to-Talk (MCPTT) is het mogelijk om met één druk op de knop een directe spraakverbinding op te zetten met een groep of individu over het mobiele 4G en/of 5G -netwerk van de netwerk operator. MCPTT maakt het mogelijk om direct te communiceren met een andere MCPTT gebruiker of meerdere andere MCPTT gebruikers. Het gebruik van MCPTT levert essentiële tijdwinst op voor organisaties doordat het niet nodig is om met elkaar te telefoneren of te wachten op verbinding. Mission Critical Push-To-Talk draagt bij aan de efficiency in de werkprocessen van organisaties. Ook biedt Mission Critical Push-To-Talk uitstekende gesprekskwaliteit.

Bumicom MCPTT recording systeem

Betrouwbaar MPCPTT recording systeem

Met het Bumicom MCPTT recording systeem wordt alle MCPTT communicatie op een veilige en robuuste manier vastgelegd. Het op deze manier vastleggen van communicatie draagt bij aan de hoge gebruiksvriendelijkheid van ons MCPTT recording systeem. Zo is het in het Bumicom MCPTT Recording systeem mogelijk om snel het laatste gesprek te beluisteren of om de afhandeling van een incident te reconstrueren.

De Bumicom MCPTT recording oplossing FlexREC is geschikt voor het Motorola WAVE (Kodiak) communicatie platform.

MCPTT recording mogelijkheden:

  • MCPTT Single server recording oplossing
  • MCPTT Recording Server oplossing in een redundante opstelling
  • MCPTT Multi-site recording opstelling voor geo-redundantie met cross connectie
  • MPCTT Multi-Tenant recording oplossing

PTX recording

PTX recording MCPTT recording van tekstberichten, foto’s, video en andere text messages, images, video en meer

De FlexREC MCPTT recording oplossing ondersteunt ook PTX recording voor de MCPTT recording van tekstberichten, foto’s, video en andere text messages, images, video en andere bestand typen.

Meer informatie over MCPTT recording

Heeft u interesse in MCPTT recording oplossingen voor uw organisatie en bent u benieuwd naar de oplossingen die Bumicom kan bieden? Neem contact op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn.