header-headset

Service & support

Push-to-talk Recording

PTT recorder voor Push-to-Talk communicatie systemen

Push-to-Talk (PTT) recorder oplossing

Wij bieden voor Push-to-Talk radiosystemen een passen recorder aan. Met een PTT radiosysteem beschikt u over een betrouwbare communicatieplatform waarbij recording vaak vereist is. Bijvoorbeeld om incidenten te reconstrueren of direct het laatste gesprek te beluisteen. 

Push-To-Talk radiocommunicatie en PTT recording

Met Push-to-Talk (PTT) is het mogelijk om met één druk op de knop een directe spraakverbinding op te zetten met een groep of individu over het mobiele 4G en/of 5G -netwerk van de netwerk operator. PTT maakt het mogelijk om direct te communiceren met een andere PTT gebruiker of meerdere andere PTT gebruikers. Het gebruik van PTT levert essentiële tijdwinst op voor organisaties omdat de verbinding direct wordt opgebouwd met één druk op de knop. Push-To-Talk draagt bij aan de efficiency in de werkprocessen van organisaties. 

PTT recorder systeem

Push-to-Talk recording oplossing voor elke PTT infrastructuur

Met het Bumicom Sotoravox of FlexREC PTT recording systeem wordt alle communicatie op een veilige manier gearchiveerd. Bij het gesprek beschikbare metadat wordt gelijktijdig gearchiveerd. De user interface van de PTT recorder is eenvoudig te begrijpen en overzien, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid van ons PTT recording systeem. Zo is het in het Bumicom Push-to-Talk Recording systeem mogelijk om snel het laatste gesprek te beluisteren of om de afhandeling van een incident te reconstrueren.

PTT recording configuraties:

  • PTT Single server recording oplossing
  • PTT Recording Server oplossing in een redundante opstelling
  • PTT Multi-site recording opstelling voor geo-redundantie met cross connectie
  • PTT Multi-Tenant recording oplossing

Meer informatie over PTT recording

Heeft u interesse in Push-to-Talk recording oplossingen voor uw organisatie en bent u benieuwd naar de oplossingen die Bumicom kan bieden? Neem contact op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn.