cloud-recorder-archiving-replay-quality-monitoring-voor-univerge-blue-connect

Service & support

Verkeersleiding

Voice logging voor verkeersleiding

Voice logging is een onmisbaar onderdeel van de missie-kritische communicatie infrastructuur waar verkeersleidingcentrales gebruik van maken om hun taak uit te voeren. Het is de taak van verkeersleidingcentrales om veilige en efficiënte afhandeling van verkeersstromen ter land, op het spoor, ter zee en in de lucht te verzorgen. De voice logging systemen van Bumicom zijn betrouwbaar en toegespitst op het dagelijks van verkeersleiders. De spraakcommunicatie (telefonie, intercom, radiocommunicatiel, etc.) van alle bronnen wordt met een voice logging systeem gearchiveerd zodat er in het geval van een incidident met incidentreconstructie, nagegaan kan worden hoe het incident verlopen is.

Voice logging last call repeat

De voice logging systemen van Bumicom beschikken over een last call repeat functie. Dit houdt in dat de verkeersleiders de laatste opname gemakkelijk en snel kunnen terughalen, naluisteren en hierop eventueel actie kunnen ondernemen. Deze directe beschikbaarheid van de opgenomen gesprekken op de werkplek, de last call repeat functie, kan van levensbelang zijn bij de afhandeling van noodoproepen en gevaarlijke situaties. De vastgelegde gesprekken en gespreksdata dienen tevens ter reconstructie, analyse en evaluatie van calamiteiten en incidenten.

Voice logging integraties en koppelingen met andere systemen

De betrouwbare voice logging oplossingen van Bumicom integreren met alle bekende ACD, PABX, intercom, marifonie, dispatch en radioplatformen. Ze dragen zorg voor de opname van radiocommunicatie, telefoongesprekken, beeldschermhandelingen en gerelateerde informatie.

Betrouwbare systemen van Bumicom

Bij de voice logging systemen van Bumicom is de toegang tot gespreksopnames streng beveiligd. Alle opnames worden in het systeem versleuteld en voorzien van een fingerprint ter voorkoming van manipulatie.

De zoek- en afspeelfunctionaliteit garandeert snelle en volledige reconstructie en analyse van de opgenomen communicatie. Met de geïntegreerde last call functionaliteit kunnen de laatste gesprekken direct worden teruggeluisterd. De integratie met bestaande IT- en infrastructuur is mogelijk. Virtualisatie wordt ondersteund. Voor een zeer hoge beschikbaarheid zijn meerdere redundantieconcepten beschikbaar.

Heeft u interesse in de voice logging oplossingen van Bumicom en bent u benieuwd wat Bumicom voor uw verkeersleiding kan betekenen? Neem contact met ons op. We bespreken graag welke voice logging oplossingen Bumicom kan bieden.