cloud-recorder-archiving-replay-quality-monitoring-voor-univerge-blue-connect

Service & support

ASC

Bumicom werkt onder andere met ASC. ASC (www.asctechnologies.com) is opgericht in 1964 en levert oplossingen voor de opname, analyse en evaluatie van interacties van vaste lijn telefoongesprekken, mobiele telefoongesprekken, chat, video, beeldschermhandelingen en SMS berichten.

ASC Partnerschap

ASC heeft diverse eigen vestigingen over de hele wereld. Ze beschikken over kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Roemenië, Dubai, de Verenigde Staten, Brazilië, Mexico, Hong Kong, Japan en Singapore.

Naast het werk dat de eigen vestigingen van ASC verrichten, wordt er ook samengewerkt met externe partijen. De ASC producten en diensten worden namelijk ook geleverd door een uitgebreid netwerk van system integrators en gespecialiseerde partners. Bumicom is zo’n gespecialiseerde partner van ASC. Bumicom werkt sinds 2004 samen met ASC en heeft inmiddels meer dan 200 implementaties gedaan in de Benelux.

ASC NEO platform

ASC heeft het NEO platform geïntroduceerd. Dit ASC NEO platform is een state-of-the-art platform dat ingezet kan worden voor recording en analyse werkzaamheden. Het ASC NEO platform is geschikt voor:

  • On-premise implementatie
  • Service providers via private cloud
  • Mobiele operators

Het ASC NEO platform biedt toepassingen voor organisaties in de volgende branches:  

  • Contact Centers
  • Financiële Instellingen
  • Openbare Orde & Veiligheidsinstanties
  • Overheidsinstellingen
  • Verkeersleidingcentra

Naast het reguliere ASC NEO platform wordt NEO ook als een Cloud dienst geleverd. NEO voldoet aan de strengste beveiligingseisen en is o.a. MIFID-II, Frank-Dodd en GDPR / AVG compliant.

Daarnaast is het platform gecertificeerd voor koppelingen met alle bekende communicatieplatformen zoals Airbus, Avaya, Broadsoft, Cisco, Genesys, IPC, IP Trade, Microsoft, Mitel, NEC, NFON, PurpleView, Salesforce, Skysoft, Speakerbus, Tango, Teles en Unify.

ASC Connect – Salesforce CRM

Met ASC Connect levert ASC een met Salesforce CRM geïntegreerde applicatie voor de opname en het afspelen van telefoongesprekken. De app is beschikbaar via de Salesforce AppExchange.

ASC Insight – Microsoft Teams Compliance Recording

Met ASC Insight levert ASC een unieke native compliance recording en analytics toepassing voor Microsoft Teams. ASC is Microsoft Gold partner en maakt onderdeel uit van het Microsoft TAP programma voor ontwikkeling van de Teams Calling API. ASC Insights wordt veilig gehost vanuit Azure en kan via Click & Buy worden geleverd via de Microsoft App store.

Voor analytics, zoals transcriptie, key word spotting en vertaling wordt gebruik gemaakt van Microsoft Cognitive Services.

Wilt u meer informatie over de producten van ASC en hoe Bumicom uw organisatie hiervan kan voorzien? Of zoekt u direct contact over de communicatie oplossingen van Bumicom? Neem direct contact met ons op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn en hoe we u de best mogelijke oplossing kunnen bieden.