Bumicom_business_cases

Service & support

Hybride recording voor een verkeerscentrale

Bumicom voorziet meerdere verkeerscentrales van diverse voice recording oplossingen zodat de medewerkers van de verkeerscentrales hun taken zo goed en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Een verkeerscentrale verzorgt de veilige en vlotte afhandeling van verkeer rondom een van onze grote steden.

Waarom recording oplossing van Bumicom?

Voor verkeerscentrales is het van belang dat alle telefoon-, radio-, intercomgesprekken, beeldschermhandelingen en geprojecteerde CCTV beelden met recording vastgelegd worden voor de reconstructie van incidenten en de evaluatie van calamiteiten. De verkeerscentrale waarover deze case gaat, zocht een business partner die hen kon voorzien van hybride recording systemen. Door de ruime kennis van Bumicom en het grote aantal mogelijkheden dat wij onze opdrachtgevers kunnen bieden, zijn wij een succesvolle samenwerking aangegaan met de verkeerscentrale.

De recording oplossing van Bumicom

Voor onze opdrachtgever is het zeer belangrijk dat alle opnames over de verschillende kanalen tijd synchroon worden gevisualiseerd en afgespeeld kunnen worden. Door een tijd synchrone weergave van de opnamen ontstaat een compleet beeld van een incident, ook vanuit perspectief van de centralist. Tevens was er vanuit de opdrachtgever de behoefte voor een calamiteitenknop waarmee alle opnames rondom een incident automatisch worden gearchiveerd voor de langere termijn.

Na een uitgebreide analyse van de behoeftestelling werd samen met de opdrachtgever een op maat gemaakte oplossing uitgewerkt voor de verkeerscentrale waarin alle recording aspecten die de opdrachtgever belangrijk vindt, een plaats hebben.

Bent u benieuwd naar andere succesverhalen van Bumicom? Bekijk hier onze andere cases.

Meer weten over de voice recording, screen recording of radar recording?

Wilt u weten welke recording oplossingen Bumicom uw organisatie kan bieden? Neem direct contact met ons op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn en hoe we u de best mogelijke oplossing kunnen bieden.